Natuurgeneeskundige
Praktijk
 
 
 

Massages

Massage bij Natuurgeneeskundige Praktijk Transformatie is een vorm van heling die stress oplost, overtuigingen en blokkades opheft, de massage voert je mee naar ongekende hoogtes, is liefdevol en van hoogste kwaliteit. De 3 pijlers zijn vertrouwen, overgave en doelloosheid.

Tijdens de massage wordt de Prana (levensenergie) van de ontvanger opgewekt en verspreid door het hele lichaam. Door middel van een stevige rug massage wordt de mannelijke energie bovenin de rug en de vrouwelijke energie onder in de rug opgewekt.
Deze twee energieën worden samengebracht waarna deze levensenergie door heel je lichaam gaat stromen.

Je hele lichaam wordt zacht en liefdevol gemasseerd met olie. Je wordt uitgenodigd tot niet-doen, maar 'ZIJN' waardoor er meer lichaamsbewustzijn ontstaat. De levensenergie gaat optimaal stromen, waardoor je creatieve en scheppende vermogens toenemen. Je lichaam, geest en ziel komen weer in balans. Je komt weer terug in je essentie!

De massage geef ik vanuit liefde, in verbinding met mijn hogere zelf en de ziel van de ontvanger. Ik kanaliseer energie en laat de Goddelijke energie door mij werken.

 

Energetische Ontspanningsmassage

Energetische ontspanningsmassage geef ik vanuit de Tibetaans Boeddhistische visie, gericht op een totaalervaring en verruiming van lichaam, geest, hart en ziel waardoor je verbinding en éénwording ervaart. Dat gaat verder dan het aardse genieten alleen.

Veel mensen hebben een stressvol leven waarbij ze weinig tijd nemen voor zichzelf. Iedereen heeft een goed moment van ontspanning nodig en deze ontspanningsmassage is hier uitermate geschikt voor. Het zal je geest en lichaam ontspannen en je weer in balans brengen.

De massage vindt plaats in een rustige en comfortabele omgeving met muziek en/of kaarslicht op de achtergrond.

  • Nek, rug, schouders 45 minuten € 20
  • Achterkant lichaam ruim een uur € 40
  • Hele lichaam: 1,5 uur € 50
  • Hele lichaam 2 uur € 70
  • Hele lichaam 2,5 uur € 90
 

Energetische Bindweefsel Cupping Massage

Energetische Bindweefsel/Cuppingmassage heeft een enorme dieptewerking en is vooral effectief in de bestrijding van pijn. Energie kan weer vrijer stromen door het lichaam en worden blokkades verminderd of opgeheven.

Het wordt ingezet vooral bij rug- nek en schouderklachten, chronische verkoudheid, astma, hoest, spierpijn, blessures, stijfheid, spanning in de spieren door stress, geeft verlichting bij fybromyalgieklachten en het heeft een ontgiftende en ontzurende werking. Maar ook kan de therapie dienen als aanvulling bij cellulitis, de cups verwijderen vocht en vet uit de vetcellen.

Cupping bestaat uit het plaatsen van siliconen en plastic cupjes op de huid en het creëren van een vacuüm door het afzuigen van de lucht. Zo wordt onderliggende weefsel verhoogd, en halverwege het kopje in gezogen, waarna ik handmatig de cupjes beweeg over de huid waar de blessure zich bevindt. Het doel van cupping is om de circulatie te verbeteren, te helpen om pijn te verlichten en de gifstoffen die blijven hangen in de weefsels van uw lichaam eruit te trekken.
U zult doorgaans een strak gevoel in het gebied van de cup voelen. Vaak is dit gevoel ontspannend en rustgevend.

Ik raad mensen aan, om bij ziekte altijd een arts te raadplegen.

1 uur 40 euro
1,5 uur 60 euro

 

Energetische Hoofdmassage

Stress, spanningen en verkeerde houding uiten zich vaak in klachten bij het hoofd. Een energetische hoofdmassage geeft je gauw een diepe ontspanning en verlichting.
De afvalstoffen in het hoofd worden afgevoerd.

1 uur hoofd en gezicht massage is 30 euro

 

Energetische Massagecursus voor INDIVIDUEN

en

Energetische Massagecursus voor STELLEN

Energetische massagecursus geef ik vanuit de Tibetaans Boeddhistische visie.
Wil je de energie tussen jou en je geliefde nog beter laten stromen? Of wil je leren hoe je een energetische massage kunt geven? Dan is deze vorm van massage een mooie cadeau die je jezelf en je partner of alleen jezelf kunt geven. Deze vorm van massagecursus wordt met coaching en persoonlijke groei gecombineerd.

Aanraken heeft een genezende werking, doordat alles beter gaat stromen, ook emoties en gedachten, je groeit naar elkaar toe.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat door aanraken het hormoon oxytocine vrij komt, dit hormoon bevordert rust, verbondenheid/éénwording.

Voor INDIVIDUEN 1,5 uur voor 150 euro
Voor STELLEN 3 uur voor 300 euro

 
 

Sportmassage

Sportmassage is gericht op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren, afvalstoffen in je spieren worden sneller afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam. Ook worden sportmassages preventief gebruikt om juist blessures te voorkomen.
Bij een sportmassage wordt er stevig gemasseerd, waarbij bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit de spieren worden gehaald.
Voordat de massage begint, wordt er besproken waar je op dat moment behoefte aan hebt.

1 uur 70 euro

 

Hotstonemassage

Hotstonemassage is meer dan 2000 jaar oud, de Chinese geneeskunst en de Indiaanse en Hawaiiaanse sjamanen maakten er gebruik van. De wortels van het masseren met warme stenen liggen waarschijnlijk in het oude Nepal, Tibet en het westen van China. Hotstonemassage is breed in te zetten en heeft vele toepassingen. De massage activeert een groot aantal lichaamsprocessen en bereikt bijna alle aspecten van het organisme. De belangrijkste toepassingsgebieden zijn: betere doorbloeding, betere doorstroming van het lymfestelsel, betere weefselstofwisseling, afvoer van slakken en afvalstoffen, ontspannen van gespannen spieren, inzetbaar bij gewrichtsproblemen, rugklachten en spierpijn, rustgevende werking bij stress, verzachten van bijwerkingen van stress(zoals hoofdpijn, slapeloosheid, problemen met de spijsvertering) en versterking van het immuunsysteem.

1 uur 50 euro, 1,5 uur 70 euro, 2 uur 90 euro

 

Etherische oliën

asilicum - Basilicum
Basilicum is verwarmend en geeft nieuwe energie. Het geeft een beter zicht op de eigen emoties. Basilicum is goed te gebruiken bij angst, stress en depressies. Recept voor verkrampte, pijnlijke spieren: 50 ml basis massageolie, 20 druppels basilicum en 20 druppels marjolein.

Jeneverbes - Juniperus
Jeneverbes is sterk reinigend, zowel lichamelijk als geestelijk. Het neemt de afvalstoffen uit het lichaam mee, maar helpt ook de negatieve energie die andere mensen overbrengen te verwijderen.. Daarnaast versterkt jeneverbes het afweersysteem. Een goede olie bij spierpijn. Bij spierpijn: 100 ml basismassageolie, 15 druppels jeneverbes, 10 druppels rozemarijn en 10 druppels citroen.

Lavendel - Lavandula

Slaapverwekkend en kalmerend.

Marjolein - Majorana
Marjolein werkt ontkrampend bij emotionele spanningen en verdriet en verlicht vele problemen die hiermee gepaard gaan. Bij spanningshoofdpijn: 2 druppels Marjolein op de vingertoppen en de nek, het achterhoofd en de slapen masseren.

Melisse - Melissa
Melisse werkt versterkend en ontspannend op het lichaam. Wie Lavendel niet verdraagt, kan melisse gebruiken om lekker en ontspannen te slapen.

Valeriaan - Valeriana
Valeriaan brengt een mens weer in contact met de aarde onder zijn voeten. Het werkt zeer kalmerend bij spanningen.