Natuurgeneeskundige
Praktijk
 
 
 

Lessen

De lessen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, zefverwezenlijking, lichaam, geest en ziel in balans brengen en healing.

 

Meditatie lessen

De meditatie lessen zijn het hele jaar door te volgen, per les betaal je 20 euro. De informatie en de oefeningen die je tijdens de lessen krijgt, herhaal je thuis, op zo'n manier ga je meditatie geleidelijk integreren in je dagelijkse leven. Door de lessen heen, zul je heel subtiel veranderingen voelen/ervaren in je bewustzijn/gewaarzijn, persoonlijke ontwikkeling en zelfverwezenlijking......

Tussen de lessen in begeleid ik je als energetische therapeute in je ontwikkelingsproces en geef je zo nodig healing. Begeleiding kan face to face, via app of per e-mail.

Tijdens de lessen komen de volgende punten aan de orde: Alles accepteren voor wat het is., meditatief zelfonderzoek, uit het hoofd en in de zintuigen, harmonie van lichaam, geest en ziel door onttrekking, herkenning van je essentie, ontspanningsaspect, helende aspect, spirituele aspect.

 

Intuïtie lessen

Intuïtie lessen zijn het hele jaar door te volgen, per les betaal je 20 euro. De informatie en de oefeningen die je tijdens de lessen krijgt, herhaal je thuis, zo ga je bewust worden van alle subtiele energieën in je omgeving, je krijgt steeds meer vertrouwen in wat je voelt, wat je hoort en wat je ziet, je leert contact te maken met je hogere zelf, de Goddelijke en de Engelen energieën. Door de lessen heen, zul je heel subtiel veranderingen voelen/ervaren in je bewustzijn/gewaar zijn, persoonlijke ontwikkeling en zelfverwezenlijking

Tussen de lessen door begeleid ik je als energetische therapeute in je ontwikkelingsproces en geef je zo nodig healing. Begeleiding kan face to face, via app of per e-mail.

Tijdens de lessen komen de volgende punten aan de orde: Wat is intuïtie? (belang van afschermen, meditatie, ontspanning, visualisatie, laden, zuiveren en balanceren), oefeningen om lichaam, geest en ziel in balans te brengen (energie leren kennen, energie voelen, stilte, ego, gedachten, overtuigingen, zintuigen, jouw weg, missie, levenspad), energiecentra in je lichaam de chakra's (functies, betekenis, aura en chakra oefeningen), blokkades (welke blokkades, negatieve energie, trauma's uit vorige levens, stress, belang van harmonie en balans), Visualiseren (nut van visualiseren en verbindingen, healing, zelfontwikkeling, verbindingen en interactiekoorden), proces van Zelfverwezenlijking (de weg van de chakra's als levensweg), Goddelijke energie en Engelen energie (oefeningen: contact maken met hoge trillingsfrequentie, je hogere zelf ontmoeten, je beschermengel ontmoeten, je persoonlijke gids ontmoeten)

 

BodyMindYoga lessen

BodyMindYoga lessen zijn het hele jaar door te volgen, per les betaal je 20 euro. De informatie en de oefeningen die je tijdens de lessen krijgt, herhaal je thuis, op zo'n manier ga je geleidelijk je lichaam, ziel en geest in balans brengen en versterk je de energiestroom in je lichaam. Door het leren toepassen van therapievormen en healingsvormen kun je en jezelf en anderen helpen gelukkiger en gezonder door het leven te gaan.

Tussen de lessen in begeleid ik je als energetische therapeute in je ontwikkelingsproces en geef je zo nodig healing. Begeleiding kan face to face, via app of per e-mail.

Tijdens de lessen komen de volgende punten aan de orde: wat zijn Chakra's? (oefeningen en healing: chakra's, aarding, zuiveren, balanceren, aura, zelfbescherming, mudra en prana), wortelchakra (chakratherapie en yogatherapie), heiligbeenchakra (chakratherapie en yogatherapie),
navelchakra (chakratherapie en yogatherapie), hartchakra (chakratherapie en yogatherapie), keelchakra (chakratherapie en yogatherapie),
voorhoofdschakra (chakratherapie en yogatherapie) en kruinchakra (chakratherapie en yogatherapie).

 

Mindfulness lessen

Mindfulness lessen zijn geschikt voor iedereen die de kwaliteit van zijn leven wil verbeteren. Met mindfulness ontdek je een unieke manier van 'aandachtig aanwezig' zijn, waarmee je je bewust wordt van het NU. Je leert de werkelijkheid te accepteren zoals die is, zodat je innerlijke rust en vrede bereikt. Je zult merken dat mindfulness een enorme verrijking is voor je persoonlijke leven en het leven van de mensen om je heen.

Mindfulness lessen zijn het hele jaar door te volgen, per les betaal je 20 euro. De informatie en de oefeningen die je tijdens de lessen krijgt, voer je thuis uit, zo integreer je mindfulness in je dagelijkse leven, er ontstaat dan ruimte voor vrede, geluk en heling. En dat merk je, zowel in je prive- en gezinsleven als in je professionele omgeving.

Tussen de lessen in begeleid ik je als energetische therapeute in je ontwikkelingsproces en geef je zo nodig healing. Begeleiding kan face to face, via app of per e-mail.

Tijdens de lessen komen de volgende punten aan de orde: wat is mindfulness?, bewust zijn, vergankelijkheid van vormen, onderzoek je eigen gedachten, belang van acceptatie, verlangens en veronderstellingen, je bewust worden van je mogelijkheden, de rest van je leven mindful zijn

 

Les in een Energetische Ontspanningsmassage

Les in een ontspanningsmassage is geschikt voor mensen die de fijne kneepjes van een ontspanningsmassage willen leren, om zijn of haar partner, vrienden en familie te verwennen met een heerlijke, weldadige massage.

De les geef ik in mijn praktijk, de kosten zijn 150 euro voor 3 uur energetische ontspanningsmassage les. In deze drie uur wordt het hele lichaam behandeld en kun je de geleerde technieken tegelijk thuis toepassen!

 

Coaching voor persoonlijke ontwikkeling

Wil jij je goed voelen.
Wil je praktische tips om meer energie te krijgen.
Wil je inzichten krijgen om een aantal zaken waar je mee zit te ordenen.
Wil je meer rust en balans in je leven.
Wil je antwoorden op vragen waar je mee zit.
Heb jij ook wel eens een vol hoofd en wil je deze leegmaken.
Heb je wel eens vragen of dingen waar je mee zit en kom je er niet uit.
Ben je toe aan verandering en heb je al veel dingen geprobeerd.


Dit is jou pad naar bewustwording, persoonlijke groei ........................ je lichaam, geest en ziel komen weer in balans.

Soms heb je periodes in je leven dat je behoefte hebt aan begeleiding. Bij coaching voor persoonlijke ontwikkeling help ik jou je bewustzijn te verhogen, jezelf te helen, je rust te vinden, trauma's, blokkades worden opgeheven, je krijgt nieuwe energie, inspiratie, je gaat sterk in je schoenen staan, lekker in je vel zitten, jezelf accepteren, van jezelf houden.

In de gesprekken maak ik contact met JOUW energie. Via woorden, heling kom je stap voor stap in je eigen kracht, in de ESSENTIE van jezelf.

Coaching voor persoonlijke ontwikkeling is altijd mogelijk voor of tijdens een behandeling van één van mijn diensten en is dan in de prijs van de behandeling inbegrepen. Als je buiten een behandeling om, een coaching zou willen dan betaal je per uur 30 euro.